Centrumzone

Het is bij TUI, Suncamp, Allcamps, VacanceSelect, LuxCamp en Prijsvrij mogelijk om een stacaravan in het centrale gedeelte van de camping te boeken. In dit lagere gedeelte van de camping bevindt zich ook het zwembad, restaurant en de supermarkt.

Stacaravans centrum

  • Bij TUI staat stacaravan Premium Plus River dichtbij de centrumzone.
  • Alle SunLodges van Suncamp liggen dichtbij het centrum.
  • De stacaravans Classic Relax (2 slaapkamers) en Premium Lounge (3 slaapkamers) liggen dichtbij het centrum. Je kunt deze stacaravans boeken bij Allcamps en VacanceSelect.
  • Bij LuxCamp staan stacaravan Verde Centrum Zone en stacaravan Excellent Lounge Centrum Zone dichtbij de centrumzone.
  • Alle stacaravans van Prijsvrij bevinden zich in het oude (lagere) gedeelte van de camping.

Luxe stacaravans centrum

De luxe Premium Plus River stacaravans van TUI bevinden zich redelijk centraal, op 300 meter van het centrum van de camping.

De SunLodges van Suncamp zijn allemaal mooie luxe stacaravans. Ruim, stijlvol, met grote brede bedden en mooie houten terrassen. SunLodge Redwood en SunLodge Aspen hebben zelfs extra lange bedden van 2,10 m.

De luxe stacaravan Premium Lounge met 3 slaapkamers ligt dichtbij het centrum. Je kunt deze luxe stacaravan boeken bij Allcamps en VacanceSelect.

Bij LuxCamp is stacaravan Excellent Lounge Centrum Zone de meest luxe stacaravan, met 3 slaapkamers, satelliet TV (NL zenders) en een groot terras van 15 m² (6 x 2,5m). Op het half overdekte houten terras staat een heerlijke loungebank met luxe zweefparasol of schaduwdoek.

Alle stacaravans van Prijsvrij zijn luxe stacaravans. De meest luxe stacaravan is stacaravan Eden met jacuzzi. Bij deze stacaravan staat een opblaasbaar bubbelbad op de veranda. Bij alle stacaravans zijn airconditioning, handdoeken en bedlinnen inbegrepen.

Stacaravan centrum boeken

Boek een stacaravan in de centrumzone bij: