Luxe stacaravans

Luxe stacaravans

Wil je meer luxe en comfort dan een basic of standaard stacaravan? Ga dan voor een luxe stacaravan, met net even dat beetje meer, zoals bijvoorbeeld betere (extra lange) bedden, grotere koelkast, luxe loungeset, afwasmachine, magnetron, satelliet tv, etc.

De luxe stacaravans verschillen per organisatie, en sommige staan in de buurt van de centrumzone, dus het is slim om even goed rond te kijken voordat je een luxe stacaravan boekt.

Luxe stacaravans per organisatie

Suncamp holidays heeft de keuze uit 4 mooie luxe SunLodges. Ruime, comfortabele en stijlvolle stacaravans met grote en brede bedden, ruime douchecabines en mooie houten terrassen. SunLodge Redwood en SunLodge Aspen hebben zelfs extra lange bedden van 2,10 m.

Homair heeft een Premium stacaravan, deze luxe stacaravan is nieuw in 2017. De stacaravan heeft een XXL-terras met schaduw, een scherm voor privacy, lekkere relaxstoelen, afwasmachine en een plancha om heerlijk te grillen.

Allcamps heeft meerdere luxe stacaravans van verschillende organisaties op Camping Altomincio Family Park.  Allcamps biedt de luxe stacaravans aan van Go4Camp, Roan, Homair en Elle Vacanze.

Roan Camping Holidays heeft 2 luxe stacaravans op Camping Altomincio Family Park. De Casa Royal Lounge is de meest luxe en heeft een heerlijke loungebank op de veranda.

Bij TUI kun je de luxe stacaravans van Human Travel boeken. Stacaravan Plus en Lux zijn luxe stacaravans. Stacaravan Lux is nieuw sinds 2017 en is de meest luxe stacaravan.

Go4Holiday biedt meerdere luxe stacaravans aan op Camping Altomincio Family Park. Go4Holiday biedt de luxe stacaravans aan van Go4Camp, Roan en Elle Vacanze.

Go4Camp verhuurt 2 verschillende luxe stacaravans op Camping Altomincio Family Park: stacaravan Casa Royal Lounge en stacaravan Excellent. De meest luxe is de Casa Royal Lounge, deze staat niet ver van het centrum waar ook de zwembaden te vinden zijn.