Roan

Stacaravans

roan altomincioRoan verhuurt 6 verschillende stacaravans op Camping Altomincio Family Park. Dit zijn zowel comfort als luxe stacaravans. Alle stacaravans hebben een lekkere loungebank op veranda.

Er zijn stacaravans met 2 of 3 slaapkamers, en bij alle stacaravans is de airconditioning inbegrepen. Ook is bij alle stacaravans een gratis houtskoolbarbecue, gasbarbecue of grillplaat aanwezig.

Luxe stacaravans

roan altomincio loungeEigenlijk zijn alle stacaravans van Roan luxe stacaravans, ze hebben namelijk allemaal een grote overdekte houten veranda met verstelbare stoelen en een loungebank. De luxere stacaravans zijn ook nog voorzien van een verstelbaar ligbed, en hebben lekkere kussens op de verstelbare stoelen. Bijna alle stacaravans zijn voorzien van satelliet-TV.

De kleinere stacaravans hebben een tweepersoons loungebank op de veranda. De grotere stacaravans hebben een grote loungehoek met bijzettafeltje, je kunt hier heerlijk ontspannen. De Premium stacaravans zijn ook nog voorzien van een afwasmachine.

Centrumzone

De stacaravans Classic Relax en de Premium Lounge stacaravans met 3 slaapkamers liggen dichtbij het centrum, waar ook de zwembaden, restaurants en de supermarkt te vinden zijn.

Stacaravan overzicht

  • Premium Lounge (3 slaapkamers, 35 m², 7 personen) (Centrumzone)
  • Premium Lounge (2 slaapkamers, 24 m², 5 personen)
  • Premium Relax (2 slaapkamers, 24 m², 5 personen)
  • Comfort Plus Lounge (3 slaapkamers, 35 m², 7 personen)
  • Comfort Plus Relax (3 slaapkamers, 35 m², 7 personen)
  • Comfort Relax (2 slaapkamers, 24 m², 6 personen) (Centrumzone)

Boeken

Je kunt de stacaravans van Roan boeken bij Allcamps en VacanceSelect.