Eurocamp

Stacaravans

Eurocamp verhuurt 18 verschillende stacaravans op Camping Altomincio Family Park. Ze hebben zowel basic als luxe stacaravans. Alle stacaravans zijn voorzien van airconditioning en hebben 1 badkamer. Ook is bij alle stacaravans de eindschoonmaak inbegrepen.

Basic stacaravans

De basic stacaravans zijn onderverdeeld in de modellen Classic en Comfort. De classic stacaravans zijn het meest basic, en hebben 2 of 3 slaapkamers, airconditioning en 1 badkamer.

De comfort stacaravans zijn iets luxer en hebben o.a. ruimere overdekte terrassen en een BBQ. De comfort plus stacaravans zijn nieuwere modellen met iets meer ruimte.

Luxe stacaravans

Bij Eurocamp kun je kiezen uit 6 verschillende Premium stacaravans en een Ultimate stacaravan. De Premium stacaravans hebben allemaal grote overdekte terrassen, soms ook met een loungebank.

De meest luxe stacaravan is de Ultimate stacaravan, deze heeft een ruime woonruimte, strakke keuken en een grote douche. De keuken is o.a. voorzien van een Nespresso koffiezetapparaat, vaatwasser en broodrooster. Op het terras staan comfortabele banken.

De Ultimate stacaravan is inclusief beddengoed, handdoeken en opgemaakte bedden bij aankomst.

Stacaravan overzicht Eurocamp:

  • 8 Classic
  • 1 Comfort
  • 2 Comfort Plus
  • 6 Premium
  • 1 Ultimate

Plattegrond

Op de website van Eurocamp is een plattegrond van de camping. Op deze plattegrond kun je zien waar de stacaravans van Eurocamp zich allemaal op de camping bevinden.

De meeste stacaravans van Eurocamp staan bovenaan op het Contrada della Montagna-gedeelte. Ze kunnen niet garanderen waar je op de camping komt te staan. Contrada della Montagna ligt op 700 meter van het centrum van de camping. Overdag kun je gebruik maken van het treintje dat over de camping rijdt. Bij het Contrada della Montagna-gedeelte is ook een receptie, bar, restaurant en wijnwinkel.

Huisdieren

In de Classic en Comfort stacaravans zijn honden toegestaan (behalve in de Comfort Plus modellen).

Boeken

Boek een stacaravan bij Eurocamp